ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

PET SHOP

Στη DIMITRIOU LAND θα βρείτε τα πάντα σε είδη σκύλου, τροφών και βοηθημάτων εκπαίδευσης για τον σκύλο σας. Εσείς το ζητάτε και εμείς σας το προμηθεύουμε σε ασυναγώνιστες τιμές!
Σε μαζικές παραγγελίες, πραγματοποιείται έκπτωση και παρέχεται η δυνατότητα παράδοσης στον χώρο σας.

ΠΑΡΚΟ ΣΚΥΛΩΝ

Αν ψάχνετε έναν χώρο για να παίξετε με τον σκύλο σας με ασφάλεια και σωστή καθοδήγηση, απευθυνθείτε στη DIMITRIOU LAND. Κατόπιν συνεννόησης μαζί μας, η σχολή διαθέτει ειδικά διαμορφωμένο χώρο (περιφραγμένο, με γκαζόν και φυσική βλάστηση), όπου μπορείτε να απολαύσετε ατελείωτο και ασφαλές παιχνίδι με τον σκύλο σας.

ΕΚΤΡΟΦΕΙΟ

Η  DIMITRIOU LAND  παρουσιάζει με δικά της σκυλιά, ράτσας Βελγικού Ποιμενικού Μαλινουά και Γερμανικού Ποιμενικού τις υπηρεσίες εκπαίδευσης, υπακοής, φύλαξης, μορφολογίας και εξετάσεων Εργασίας.

Στην σχολή μας εκπαιδεύονται όλα τα σκυλιά και συμμετέχουν σε εξετάσεις εργασίας ανεξάρτητα σε ποια φυλή ανήκουν ή εάν είναι ημίαιμα.

ΧΩΡΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ & ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΣΚΥΛΩΝ

Αν προετοιμάζετε τον σκύλο σας για συμμετοχή σε εξετάσεις εργασίας ή σε έκθεση μορφολογίας, η DIMITRIOU LAND κατόπιν συνεννόησης, διαθέτει ειδικά διαμορφωμένο χώρο για την προετοιμασία σας. Παρέχεται η δυνατότητα διάθεσης εκπαιδευτικών βοηθημάτων αν δεν διαθέτετε δικά σας. Η προπόνηση δύναται να πραγματοποιηθεί και με την δική μας καθοδήγηση ή και με την παρουσία του δικού σας εκπαιδευτή σκύλων.